31 March 2010

project akhir tahun?

blogger-emoticon.blogspot.com
salam kawan2
oi aku rasa xpuas ati sbb update blog cm sket j td
so nak update lg
blogger-emoticon.blogspot.com
aku nak share ngn korg pasal project yg aku nak wat utk projek akhir tahun aku
sem depan insyaAllah aku amik fyp (final year project)
tp tajuk xdpt lg.tp dlm kepala ni rs cm da ade mende menarik nak buat
so hr tu g jmpe lec,mntk advice
tanye la kot2 projek ni sempoi sgt ke atau ssh sgt ke
blogger-emoticon.blogspot.com
so lec pon bla bla bla.aku pn bla bla bla.hehe
ok kot.tp aku kene start research dr skng la
kalo bole, design2 semua da ade dlm kepala
mesti korg stress mende ape yg aku nak wat ni kan
blogger-emoticon.blogspot.com
aku plan nak wat robotic arm yg folo pergerakan tgn kite dr bahu smpai pergelangan tgn
xphm?hehe.aku pn xpandai nak explen pjg2 sbb ssh nak phmkan org.
lebih2 lagi org yg xminat pasal mesin2 ni
blogger-emoticon.blogspot.com
so kalo jd,insyaAllah aku tnjuk la progress projek aku kt blog dr masa ke masa.
doakan kejayaan aku ye!
terutama membe2 yg stragel mati2an wat projek korg yg due date da dekat nak anta
all da best la.pasni da grad bole la tlg aku ngn projek aku plak
tlg blanje mkn pn ok
blogger-emoticon.blogspot.com
ok sekian.da lapa ni.jom mkn kong pow
blogger-emoticon.blogspot.com
tata dan slm sejahtera
blogger-emoticon.blogspot.com

"menjaga diri, Hiasi peribadi"

4 comments:

Zinnirah Al Jannah said...

Semangat dengan FYP sebab dikelilingi kawan2 yang stress dengan duedate ek? :D

Mcm da pernah buat je kan projek tu dulu? Yg cakap nak bg test tu... :D

he11mi~ said...

zini~hehe.aah.mmg smangat gile sbb tgk projek2 dorg.jeles kot.xsbr nk tnggu utk stress fyp:P.yg dulu tu buat automatik.xde controller.tkan suis j die gerak sndiri.kali ni up sket;)

yatiesamsul said...

ah. x paham aku psl mesin2 nie.

he11mi~ said...

yati~hehe.tlg la jgn blur yati.nak aku explen lagi?nnt kite meeting ye.hehe.flirtinism