31 March 2010

ibu tunggal

blogger-emoticon.blogspot.com
salam kwn2.ape kaba?
lama xjmpe kite di alam maya kan.hehe
hari ni aku nak cerita pasal 2 org wanita bergelar ibu tunggal
blogger-emoticon.blogspot.com
tgh hr td selepas aku pulang dr lab dgn membe2,ade 2 org makcik dtg.
die kate kami dr persatuan ibu2 tunggal mau mencari sumbangn
tah utk ape tah.lupe.utk persatuan dorg kot.
so mereka hrp kami dpt beli kerepek pisang yg mereka buat
4 bungkus=RM10.ok la ni kot harga dia kan.
so ktorg tong2 la sorg sikit beli kerepek tu
blogger-emoticon.blogspot.com
makcik tu nmpk hepi sbb ktorg beli
pastu die bodek sket die tanye aku ngn aie adik beradik ke?
die kate muka ktorg sama.sama2 hensem
blogger-emoticon.blogspot.com
haha.serius!!x caya tnye ucop
so cmtu j citer die
aku xde ape2 nak citer tp rasa nak citer ngn korg.hehe
blogger-emoticon.blogspot.com
tp kesian tgk macik2 tu.bwk plastik krepek besar,jln tgh panas.peluh2
so bile dpt tgk dorg senyum,rs bhagia jgk kan
smoga korg dpt berbuat baik walaupun sekali sehari
krepek pisang da mkn 2 bungkus.bes j
sekian~
blogger-emoticon.blogspot.com

"menjaga diri, Hiasi peribadi"

7 comments:

ar3ya_suraya said...

'die kate muka ktorg sama.sama2 hensem'...

aishhh~ ak bru ingat mlm ni nak mkn nc, tmbah 2x... tp dah terbatl niat pas bce post ko ni...
:p

Zinnirah Al Jannah said...

Lain kali bole berbuat baik dengan beli kerepek tu banyak2, then bagi kat kekawan (especially yang bagi komen ni)~ Berbaloi2 pahala yang dapat~ :D

he11mi~ said...

aya~so ko xmkn la?kesian.jgn la jeles smpai cmtu skali.haha
zini~haha.maapla makcik.krepek da abes.xckp awal2.bole gak dipertimbangkan nak bg skeping 2 ke:P

ar3ya_suraya said...

xde de jeles... 'ske' jek... bley laa jgak bg ko perasan~ tu ak mmg ske...
:)

yatiesamsul said...

owh. bagosla. dpt pahale berniat mulie nie. makcik tu ibu tunggal, aku anak bongsu, kene buat baik jugak. heee. fine takde kaitan.


*pesal nak pressure aku soh komen kat blog ko nie. :8|

he11mi~ said...

aya~eleh.xikhlas la tu.ok fine.xkesah.:8)
yati~hoi ape kaitan.penat aku pk.nak aku blanje krepek,ckp j la direct.dtg la mlake dulu ok.haha pancing

ar3ya_suraya said...

du..du...du...~ zzz