29 January 2010

ulangtahun ke-10 berkawan~





















blogger-emoticon.blogspot.com
assalamualaikum kawan2~
23hb hr tu,hr sabtu lepas,kami telah berjaya wat gathering@reunion yg cool dan sempoi
blogger-emoticon.blogspot.com
aku pn xnk cerita byk pasal reunion ni sbb kalo korg nak detail2,bole bace kt sini,situ,sana dan sini lg 1.sori capabkan korg punye blog.hihi
blogger-emoticon.blogspot.com
yg plan nak dtg hr tu 1 batch complete termasuk cikgu2 dan pengetua tp at the end yg dtg 23 org j termasuk pelajar alumni skolah teknik,mrsm dan skolah agama
blogger-emoticon.blogspot.com
yg ade adalah
geng2 extreme~
aku (mong)
anis (girls call her mama)
mamat (mike,nama bandar)
faiz (faiz la)
huda (huda jgk la)
yatie (cikgu tadika)
aa (aah.aa la)
put (putri)
ijud (ijud hel bukan ijud sem)
zara (fatimah)
yanna (cikgu yana)
erry (fariza)
ninie (mazni)
recha (rexa puteh)
saed (sir saed.hihi)
pijah (pijah la)
pikah (pikah jgk la)
mas (maslina iron man)
dan turut hadir memeriahkan~
ubi (ketua pelajar mrsm muar)
ucop (ketua biro dakwah teknik KL)
azrul (penasihat pemidato smag laboo)
ijat (membe mamat iaitu seorg photographer berjaya)
syami nazli dan mohd shairy (bf yati n put,2 2 pun bakal doc)

aktiviti2 yg ade cuma la mkn da lepak2 sampai kesudah~
blogger-emoticon.blogspot.com
sape yg xdtg xya la rasa rugi sgt.yg rugi adalah org yg tidak mengambil iktibar daripada kesilapan org lain.tibe2~
jom layan gmbar yg aku edit
blogger-emoticon.blogspot.com































patut gmbar ni besar.xreti aku nak besarkan
blogger-emoticon.blogspot.com






















insyaAllah 14hb ni atun kawen. jom kite g mkn free ramai2.hehe
sekian tq and babye~
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

~ yanna ~ said...

ramai ke yg gie wedding atun ni??

he11mi~ said...

ntah~

yatiesamsul said...

hehe. bes lah gamba reramai ko buat. yg muke sorg2 tu. :D

he11mi~ said...

yatie~bes ke lawa?hehe.tp faiz n huda x dpt dipisahkan sbb xde gmbr yg sesuai.so trpaksa ganti ngn gmbar ayam last skali:P