17 January 2010

kenang selalu~

assalamualaikum wbt dan slamat pagi semua~
pagi yg indah ini mmbuatkan otakku terasa tenang dan ingin utk merepek skejap.hari ni mcm biasa bgn awal seawal subuh gajah dan aku xdpt tido.so aku pon wat exercise fisio sikit2 kt bilik ucop.mmg sikit j sbb trus trtido pastu:P.hari ni tade pape plan.nak ikutkan ady n duang ajak g mc tuk cr tiket balik sbb dorg nak balik CNY.byk plak kenalan2 kawen tym CNY nnt.nk dijadikan crita,jmputan bermain kompg kt uma duang sempena akaknye kawen xdpt direalisasikan sbb membe aku atun pon kawen pd hr yg same.dulu tym atun tunang die ajak aku xdtg.ni die kawen tingin la nak dtg.xkn da jd isteri org nnt baru aku gedik2 nak g uma dorg kan.xpe2.insyaAllah aku dtg;).

smlm sbb boring aku g uma had.izwan n nazir pon ade.tgk2 apool pon ade.aku dtg sbg sifu.hehe.pastu da puas bersifu ktorg g tgk game man u vs burnley.tgk 2nd half, baru 00.rasa mls nak tgk.tp bile man u stat score, game cm jd bes plak.so layan smpai abes;).kat uma ade aie n bukhory j tinggal.bukhory ade exm yg jadualnye mcm cipan next week.so die study pun da mcm cipan spjg hari dlm minggu ni.aie plak wat reprot die.cite pasal reprot aie,aku balik awal sbb tlg die wat sikit2 reprot tu.tp tang technical j la.isi reprot aie wat sendiri.kene wat baik sbb hr tu da ajak die cr kedai sembur cat.tq burung.dem ah 300!!


ni guitar tab lagu "ketika cinta bertasbih".aku tab sendiri ikut video ni.tp dapat wat intro j sbb aku pemalas.hehe.ade silap2 sket tu,wat2 tutup mata sudey:P.bes ke cerita ni?lagu da sedap,mesti cerita pon sedap:D












kali ni aku balik drive.drive sorg2 j.ingat nak ajak sape2 teman tp smua ade agenda msg2.xpe2.no hal.len kali kalo aku balik phg drive,aku ajak lg:).tp senanye aku prefer bwk moto dr kete.yela.maintainance tinggi.xya kire mende lain la.kire petrol j sudey.bengkok aku kalo asek kua jln2.tp bwk moto yg plg aku x suke sbb budak2 taman ni perangai mcm lanun.asek nak mencurik spare part j.aku da xthn da.kalo aku jmpe on the spot dorg tgh wat keje mmg aku blasah j ngn tongkat faizal tahir ni:P

cuti sem kali ni xbyk sgt mende terjadi.1st nak citer pasal maimunah la.adikku maimunah yg stil coma itu masih spt biasa.baring da gelak2 bile aku duk kat tepi die.hee.mmg comel.pastu 1st tym aku naik Z750.tp bonceng j la.sakit gile bontot n pinggang.xbes langsung.aku nak bwk!tape2.tunggu baik.hns2.pastu cuti kali ni jgk aku wat spek mata.da rabun da~.pastu cuti ni jgk aku stat bwk kete slpas hmpir 8bln x drive.mula2 bajet cm fobia kan.gigil2 k pgng stereng.tp tah.ok j.cool j:D.pstu cuti ni jgk la aku g jmpe membe2 skolah sg isap dulu.asek balik pagi j tiap2 hr aku duk mlepak kt kuantan tu.mmg cuti abes.ujung2 cuti aku lepak ngn nazri katimon.tq la payung fresh oren.hehe

cuti hr tu ayah pg bintulu,lawan badminton.wah.umur da 55 pon stil wakil KPC utk tournament kan.mmg idol aku;).tp syg dpt no 3.ok la tu.dpt gak medal.ayah main beregu.insyaAllah cuti mid sem bln 3 nnt ayah nak ajak g holiday p Bandung.bes2.hrp2 kaki da baik tym tu.leh ngorat awek endon:8)

da la mls plak nk cerita lg.next week membe2 SEMESTA ajak reU plak kt kL.xtau nak g ke x.pastu minggu lepas tu plak xtau nak pg prog ISMA or XPDC IU.keliru aku di awal2 sem.yg aku x keliru,25hb ni kene g fisio lg.2nd session.oh x sabar.hehe.tunggu ye saya dtg cik nurse:P

sekian dr penulis yg baik ati n gedik sket~
assalamualaikum wbt~blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

Misz_zana85 said...

wah, mak kata wira dah berwajah baru..upload la gambar..jgn kedekut :8)..hns2

he11mi~ said...

hehe.sabar2.tunggu entry seterusnya~

hUdZ said...

ketika cinta bertasbih sgt best..aku maraton 1 n 2 smlm..wajib tengok..hehe..

he11mi~ said...

yeke huda?aku nak abeskan main lagu die baru tgk:P

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

rabun eh?
welcum to dak2 kaca mata=P
ketika cinta bertasbih best!!
rugi xtgk..

khairolghani said...

ketika cinta bertasbih?citer tu best..wajib tonton bagi yang tengah mencari jodoh..ingatkan citer dia tergantung,rupanya ada 2 siri..

he11mi~ said...

insyirah~rabun la skrg.asek cuci mata j:P.kcb byk org ckp bes.tp xnk tgk lg.hehehe
kay~aah.byk org ckp bes.emi duk syok main lagu die j.hihi