04 April 2010

sori sayang.kita xde jodoh:'(

blogger-emoticon.blogspot.com
salam kawan2.tgh buat ape tu?
tlg la malas.jadi la mcm aku
hr ni hr yg plg xproduktif
smlm aku tdo awal,tp td bgn kul 1
blogger-emoticon.blogspot.com
truk kan.mcm baby kan tido lame2.hehe
blogger-emoticon.blogspot.com
hmm.nape tajuk topik aku camtu?
mmg la camtu.nak wat cane kalo xde jodoh
aku da cube yg terbaik utk kekalkan hub kami
tp aku bz lately(pehal speking)
pastu awk buat hal(tibe2 awak)
nak2 aku kenal dgn si dia
yg lagi mantap dan baru dan bes dan lain2 lagi
mcm mane aku x berubah ati
blogger-emoticon.blogspot.com
aku mntk maaf sbb keputusan yg aku buat ni maybe kejam
tp utk kebaikan ko jgk
smoga ko bhagia dgn kehidupan baru
aku xsanggup mengabaikan ko lagi
so slamat tinggal
sakura~
blogger-emoticon.blogspot.com
hehe.poyo kan
fine.senyap2 sudey
tp..
oi sape ni sakura?
blogger-emoticon.blogspot.com
hehe.sakura ni name gitar aku lerr
tp aku da jual da beberapa bulan yg lalu
td belek2 gmbr lame,teringat kt gitar ni~































ni la gitar 1st yg aku beli
tp nape aku jual?
sbb tahla.mcm da xsedap nak main gitar akustik da
jiwa ni mcm seronok main lagu classic plak
lebih2 lagi aie plak beli gitar classical
lg seronok aku main
blogger-emoticon.blogspot.com
so dr bia si sakura tu berhabuk,baik aku jual j
teringat plak abg aizam penah kata yg die nak tgk selama mane kesetiaan aku pd gitar aku
die kate die ngn gitar kapok die da bersama selama 10tahun
wow setia gile
blogger-emoticon.blogspot.com
aku ngn gitar aku setahun lebey j da berubah ati
hoho.sian kan.hampeh kau
tape2.smoga tuan baru die mnjaga die dgn lebih mesra
blogger-emoticon.blogspot.com
tp nnt abes sem ni aie da bgtau yg die nak bwk gitar die balik uma
isk2.so aku xde la gitar nak main da nnt
tu yg skrg duk pk2 gak nak cr gitar baru~
ade cadangan kawan2?































(ni gmbr aku tgh pgng gitar aie.nmpk cm tgh nyanyi kan?sedap doh suara aku.haha)
gitar aie gitar yamaha c40m.mmg masyuk main
so kalo bole aku nak beli yg mcm ni gak
blogger-emoticon.blogspot.com
kebetulan td yati sms aku tym aku tgh syok layan lagu jiwang smpai lmbt reply sms die
die da bising pot pet pot pet
aku ckp la aku tgh main gitar pastu aku ckp nak cr gitar baru
pastu die smangat nak teman
blogger-emoticon.blogspot.com
aku pn tringin nak usha kt area2 kl gak sbb cm lg byk choice j kan dr kt mlake ni
hr tu dulu2 pnh g ngn fay kt alamanda tp cm mhl plak store yamaha tu
hampeh
aku da la pokai,sengkek,sempit,sesak dan sebagainye
so kalo jadik,kite g la usha gitar same2 ek cik yati
hehe
blogger-emoticon.blogspot.com
sekian
tensen j update sambil kene presure
blogger-emoticon.blogspot.com
bye kawan2.uols jgn tido lmbat2 mcm i ni ye.muah
blogger-emoticon.blogspot.com

"menjaga diri, Hiasi peribadi"

11 comments:

yatiesamsul said...

mong mangkuk. hehe. bole tak jgn nampak aku beriye? nampak relax2 dala. haha.

yela2 nanti aku teman beli walaupon aku xtau lgsg selok belok gitar nie tp aku tau selok belok KL. hehe. x membantu pon? oke. xpe.

he11mi~ said...

yati~hehe.pdn muke sape suh ko presure aku.yela fine aku xtau selok belok kL.aku kan budak kampung.kalo jd kite g la jom!

yatiesamsul said...

jom! jgn lupe tudung pink kusam. hehe.

Misz_zana'85 said...

bitau kat mak :8,

mohamad said...

salam bro..

Nk beli gitar akustik sy x?gitar tu fleksible..kalu tukr strings klasikal, die bole jd gitar klasikal. siyes xtipu..kaler itam (ada abuk2 sket, tp masih cun). amacam? harga bole runding..^^

he11mi~ said...

kak jana~aha.lek la.jgn la bgtau mak.xwat pape pon:8O(terkejut berok buruk?)
en.mohamad~kalo encik nak bg free gitar tu pn sy xmau.haha.sbb encik fames main kt utiub:P:P

mohamad said...

haha..oo..sy tau kenapa anda xmau..
baik, sy sign sekali kt gitar tu..amcm??wakaka..

zara said...

ish ingat apa tadiiii~!!!!!!!!!

he11mi~ said...

mohamad~hehe.kalo ko sign,lg aku xnk:P.pergh bajet artis kan skng
zara~haha.oi ko ingat ape?komon la doc:P

boss said...

he he cute la.. anime2 tu..

~ yanna ~ said...

ko tau main lgu ape mong?? xpcye aku... huhu...